Ahad, 25 April 2010

Tahniah semua : 3 Anak Ibrahim dari PKR sudah dikuburkan oleh orang Hulu Selangor dengan majoriti 1725 undi !!!

 

 
gambar : The Star

  1. Jam 8.09 pm Utusan News Alert memberitahu keputusan tidak rasmi PRK Hulu Selangor
  2. P.Kamalanathan menang dengan majoriti 1683 mengalahkan Zaid Ibrahim
  3. BN memperolehi 24669 undi manakala PKR pula mendapat 22986 undi
  4. Keputusan rasmi oleh Utusan Malaysia jam 9.19 malam : majoriti  ialah 1725 dengan BN mendapat 24997 dan PKR 23272
  5. Kemenangan ini membuktikan PKR gagal menang di negeri yang mereka kuasai meskipun menggunakan berbagai cara termasuk berkempen di surau2 dan masjid2 di Hulu Selangor
  6. Kehadiran Nik Aziz Nik Mat di saat akhir juga jelas semakin memburukkan keadaan dengan rakyat dapat melihat biadapnya MB Kelantan ini mengingkari titah Sultan yang melarang politik di rumah ibadat umat Islam tersebut dengan mengaitkannya dengan saki baki fahaman penjajah.
  7. Syabas kepada sahabat blogger samada dari geng BPN atau blogger2 yang lain khasnya Unit Media Baru, Blogger Patriot, All Blogger... Semoga kita akan terus menang di hari hari akan datang.
Jumpa di Sibu bulan depan untuk pertarungan lagi hebat dengan kafir harbi DAP......




gambar : The Star



Tulisan : Panglima Perang Cyber @ http://penembak-tepat.blogspot.com/ 

4 ulasan:

AzamDin berkata...

tahniah...kamalanathan ni memang bagus..tapi...jangn jadi cam kat ijok ye sri.. ahahahahaa..

tahniah lagi sekali buat kamalanathan....

denga nak buat kuil besar kat hulu selangor tu kak oi!!?? ahahahaa.. kita tengok nanti ada la melayu yang ngamuk cam dulu kan?? ahaha

AbgTuah berkata...

SALAM SRI..

TAHNIAH UNTUK SEMUA..

ALHAMDULLILAH BN TELAH DITERIMA SEMULA..

Ms Pearl berkata...

what's wrong with IJOK?

apa masalahnya dengan Kuil? kita pun nak bina masjid bangsa lain pun nak semayang jugak.

anyway demi one malaysia we should really learn apa itu toleransi and of coz tidak lah sampai hilang jatidiri melayu.

AzamDin berkata...

ms pearl... ahahaha.don't know ijok meh??? haiya..don't know about politik la tu...bina kuil..dulu pun tak ingat ada kes...mana la tau..tiba2 ada problem lak..mesti tak masuk tv3 punya ms pearl.. ehehe..

tapi jangn la cakap tak serupa bikin..pakatan rakyat buat kuil salah..umno buat kuil halal.. apa cerita..? tak da malaysia makna tak da toleransi ka??

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails