Sabtu, 5 Jun 2010

kenapa Yahudi Zionis Tinggalkan Anwar ? Tanda Anwar akan ke penjara ?


 
 


  1. Anwar Ibrahim telah banyak dikaitkan dengan beberapa tokoh Amerika dan didakwa menjadi 'agen' Amerika berdasarkan beberapa fakta yang ada di merata blog di siber ini. Jika ingin tahu tulis sahaja Anwar Ibrahim dan Yahudi di 'doktor google' anda tentu sekali berbagai artikel akan keluar. Atau lihat saja artikel oleh blog popular yang sering membongkar rahsia anwar AIDC di sinihttp://mindaaidc.wordpress.com/2009/02/25/betulkah-anwar-agen-yahudi-siri-2/
  2. Ketika isu APCO hangat diperkata dan dibicara, Anwar Ibrahim mengambil pendekatan menuduh Perdana Malaysia ada kaitan dengan Yahudi APCO. APCO dikata menguasai pentadbiran negara dan mengilhamkan gagasan 1Malaysia.
  3. Serangan demi serangan yang dilancar selepas isu Altantunya,yang tetap gagal untuk dikaitkan dengan Datuk Seri Najib, tetap diteruskan dengan isu APCO. Meskipun ia hanya menjadi 'peluru kapur' Pakatan Haprak tajaan Anwar namun ia diulang-ulang berterusan sehingga membangkitkan kemarahan bangsa yahudi Zionis di Amerika bernama B'Nai B'rith International lihat sinihttp://www.bnaibrith.org/letter52610.cfm..
  4. Ekoran kritikan palsu penuh dusta tersebut maka pertubuhan Jewish terbesar di dunia di atas telah menghantar surat kepada pihak pentadbiran Amerik Syarikat bawah Barack Obama mendesak Anwar dilucutkan keistimewaan yang diperolehi selama ini. Lihat laporan di sini http://www.malaysiakini.com/news/133484
  5. Ini bermakna benarlah bahawa selama ini Anwar Ibrahim sememangnya telah lama mendapat layanan istimewa dari Amerika. Kerana mereka mendesak Amerika memutuskan hubungan dengan Anwar. Besar kemungkinan ia timbul kerana isu liwat yang hangat dibicara di Mahkamah sekarang sukar untuk dimenangi oleh Anwar maka pihak Pertubuhan Yahudi tertua di dunia itu tidak mahu mengambil risiko lalu terus 'menembak' bekas rakan baik Yahudi Zionis/ Amerika itu
  6. Senario terkini politik tanah air juga memperlihatkan peluang beliau untuk dinobatkan sebagai PM Malaysia seterusnya sudah pudar ekoran lompatan keluar ahli ahli serta YB PKR maka pihak yang menaruh harapan kepada Anwar sudah menarik 'hand brake' agar tidak terus menaruh harapan palsu kepada tertuduh kes liwat Saiful Bukhari ini..
  7. Apatah lagi dengan krisis demi krisis yang timbul dalam Pakatan Rakyat, yang gagal diselesaikan dengan baik oleh Anwar hingga beberapa Ahli Parlimen dan Adun bertindak keluar atau menanti untuk keluar, maka Anwar dilihat sudah tidak ada 'guna' lagi.
  8. Maka jika di Pakistan pemimpin yang pro Barat seperti Benazir Bhuto telah mati dibom tentu tidak mustahil Anwar Ibrahim yang banyak menyimpan rahsia sulit 'hubungan terlarang' antara dua benua ini akan 'dimatikan karektarnya' di mata dunia Yahudi/Barat.
  9. Meskipun agak pelik kerana berita ini disiarkan olehHarakahdaily dan Malaysiakini akan desakan Pertubuhan Yahudi tersebut namun saya dapat melihat ia bertujuan untuk menonjolkan diri Anwar Ibrahim sebagai tokoh anti Yahudi paling ikhlas dan sangat tekad melawan Zionis di negara kita.
  10. Ketika ini Anwar Ibrahim sangat memerlukan 'oksigen' agar nyawa politiknya yang gagal dijaga ekoran kebocoran 'liwat' di mahkamah boleh dilanjutkan hingga PRU akan datang. Mungkin percubaan terakhir Anwar ini akan mengorbankan segala-galanya namun demi jawatan PM sudah tentu Anwar akan lakukan apa sahaja.Ibarat lagu KRU 'apa saja untukmu'
  11. Maka untuk percubaan kali terakhir maka jangan kita pelik jika Anwar dan rakan rakannya akan menonjolkan diri mereka sebagai pejuang menentang Zionis Yahudi walhal merekalah sebenarnya yang membawa keuntungan kepada Yahudi Zionis.
  12. Lihat bagaimana satu persatu 'akidah' dan maruah umat Islam telah diancam hasil kerjasama politik tajaan Anwar Ibrahim sehingga nama Allah digadai, arak dibenar, rumah urut bercambah, penyelewengan berleluasa, rasuah berganda, ayat suci al quran dibaca bukan Islam, azan diperlahan, PAS menjadi liberal, DAP roboh gerai rakyat di Pulau Pinang dan banyak lagi.
  13. Jangan mudah terpedaya dan teruslah berusaha mencari kebenaran di depan mata agar kita terus bersama orang orang yang benar dalam percakapan, iktikad dan amalannya.



Siap tulis : 4.13 pagi 5 Jun 2010




2 ulasan:

Hashim berkata...

Kenapa zionis suka UMNO.....ingin sila klik disini

Jangan mudah terpedaya...pintu taubat sentiasa terbuka

hafszach berkata...

SEJARAH TELAH MEMBUKTIKAN BAHAWA UMNO BERSEKONGKOL DGN YAHUDI SEJAK ZAMAN SEBELUM KEMERDEKAAN NEGARA LAGI...

Bila UMNO kata mereka yg memperjuangkan kemerdekaan tanah air kita ini.. maka hampir 80% golongan muda dan golongan cerdik pandai dari kalangan bangsa melayu akan bangun berdiri meminta bukti serta fakta yg kukuh siapa dia manusia2 dlm UMNO yg mempertahanankan tanah air kita dahulu..


Orang UMNO mana yg mengangkat senjata menentang penjajah..?? orang UMNO mana yg terpaksa melarikan diri ke dlm hutan dgn meninggalkan anak isteri / suami semata2 kerana diburu oleh tentera2 british kerana dituduh sbg komunis dan gerakan2 berhaluan kiri..

Tun Mahathir dan Tunku Bedol Raman Kat mana masa tu..?? dibawah naungan British bukan..?? menjadi anak emas Britishkan..!!


Knp para pemimpin melayu yg menentang British ditangkap di bawah ISA, dibunuh dan diburu sehingga ke dlm hutan..?? siapa yg menjadi dalang dan tali barut British serta pemberi maklumat risikan kpd pihak British tentang gerakan2 pejuang melayu tersebut sehinggakan mereka semua dijejaki dan ditangkap oleh british... ??


Golongan yg menjadi Baruah British inilah yg pada waktu dan ketika ini dgn tidak berasa segan silu mengatakan bahawa mereka semualah yg berjuang menuntut kemerdekaan..


Wahai sekalian Mahluk UMNO kalau kalian semua bodoh jangan pula cuba nak memperbodohkan org lain terlebih2 lagi golongan generasi muda melayu..


Semua org tahu yg UMNO ini dululah yg menjadi kakitangan serta mata telinga British dan bekerja dgn kerajaan British untuk mentadbir Malaya.. huhu.. kalau dgn Puak2 tak berpelajaran serta sengal bolehlah nak temberang... .


Semua org tahu bahawasanya,Orang2 UMNO nilah dahulunya yg mengampu pihak British serta menghasut serta merendah2kan org melayu dgn hasutan yang cukup popular pada masa itu..
" Macam mana org melayu nak perintah negara sendiri kalau nak buat Jarum sebatang pun tak tahu "

Justeru itu UMNO dgn redha menerima pakai Perlembagaan Negara ciptaan Sir Load Reid ( seorang Yahudi ) hingga ke hari ini dan membakulsampahkan hukum Allah.. - bukti nyata UMNO bersekongkol dgn musuh Allah yang nyata..

Kami merayu kepada sekelian Penyokong serta Ahli UMNO yang kononnya drpd golongan cerdik pandai melayu, silalah Tuan2 dan Puan2 senaraikan beberapa nama2 Para pejuang UMNO yg telah ditangkap serta dipenjara oleh pihak British dan telah menggadaikan nyawa mereka demi mempertahankan kesucian Agama dan Maruah bangsa Melayu..

Sila nafikan bahawa org yang merangka serta menulis Perlembagaan Negara Malaysia ( Sir Load Reid ) Bukan seorang Yahudi Laknatullah.. sehinggakan dalam frasa2 terakhir Perlembagaan Negara Yahudi sendiri menulis " Bahawasanya selepas ini tiada sebarang Undang2, akta mahupun peraturan baharu yang boleh mengatasi segala Undang2 yang telah termaktub di dalam perlembagaan Negara baru Malaysia yang merdeka lagi berdaulat.

* Dengan termatrinya frasa2 terakhir tersebut maka segala hukum Allah telah dipijak2 serta diinjak2 di bawah telapak kaki yahudi Laknatulullah hanya dgn kita berpegang kepada Perlembagaan Negara ciptaan yahudi tersebut.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails